Als fysiotherapeut zijnde weten we maar als te goed hoe belangrijk beweging voor je is. Voor het herstel van je klachten, maar ook ter preventie is sport en beweging erg belangrijk. En als fijne bonus blijkt uit onderzoek dat regelmatig bewegen er ook mede voor zorgt dat je goed in je vel zit. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Uiteraard bieden wij ook verschillende vormen van beweging aan.

Sportrevalidatie

Al meer dan 20 jaar houden wij ons intensief bezig met het revalideren en begeleiden van (top) sporters. Zo zijn wij bijvoorbeeld verbonden aan het Olympisch netwerk Noord-Holland en begeleiden we tevens de wedstrijdselectie van KarateKenamju op nationale en internationale toernooien. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Hier vindt u nog veel meer informatie over onze sportrevalidatie.

 

Groepstraining

Liever trainen en sporten in groepsverband? Dat snappen wij helemaal! Daarom ontwikkelden wij een aantal groepslessen op basis van effectieve trainingsmethodes die ook nog eens heel leuk zijn om te volgen.

Het is mogelijk om bij ons de volgende lessen te volgen: Conditietraining,  Conditietraining 55+, Pilates en Rugschool. Meer weten over de trainingen? Neem dan een kijkje bij onze groepstrainingen. In dit handige overzicht vindt u alles wat u wilt weten over de trainingen, tijden en kosten.