Mindfulness cursus

Mindfulness cursus Amsterdam

Raak je verstrikt in negatieve gevoelens of gedachten? 

Je beter zou kunnen omgaan met stress en pijnklachten. 

Je je bewust bent van wat de wereld bied, sensaties, geuren, kleuren.. 

Je een moment kan creëren helemaal voor jezelf. 

Je aandacht weer sterker word. 

Je weer meer bij je authentieke zelf komt waarbij je ruimte krijgt voor creativiteit. 

Mindfulness Amsterdam
De mindfulness cursus

Dit is alles wat je nodig hebt om mindfulness toe te passen in je leven

Ten eerste natuurlijk deze 8-weekse mindfulness cursus die we geven in onze praktijk in het mooie Amsterdam. Tijdens de cursus krijg je alle handvaten aangereikt, waardoor je mindfulness kan toepassen in je dagelijkse leven en hier ook echt de positieve effecten van gaat ervaren.

Het belangrijkste bij mindfulness is oefenen. Leren door te doen. Daarom krijg je ook wekelijks oefeningen mee om thuis te doen. De beste resultaten behaal je door deze oefeningen 6 dagen per week uit te voeren. De tijdsinvestering hiervoor ligt tussen de 10 tot 25 minuten per dag. Dat is best goed te doen toch?

Ontdek de voordelen van mindfulness

Interessant weetje. Wist je dat mindfulness uitgebreid en wetenschappelijk onderzocht is? Dus niks zweverigs, maar een down to earth bewezen methode. Voorbeelden van de positieve effecten van mindfulness training op je dagelijks leven zijn:

Meer geluk en tevredenheid

Meer aandacht 

Meer creativiteit

Verbeterd geheugen

Verminderd stress 

Verminderd angst

Lagere kans op somberheid / depressie 

Betere relaties

Mindfulness Cursus Amsterdam door Lisa van Stokkom

Onze mindfulness cursus in Amsterdam is perfect voor jou omdat het je kan helpen om meer bewustzijn en balans in je leven te brengen. Door mindfulness te beoefenen, leer je om in het moment te leven, stress te verminderen en meer te genieten van het hier en nu. Of je nu worstelt met angst, stress, of gewoon op zoek bent naar meer innerlijke rust, onze cursus biedt praktische technieken en begeleiding om je te helpen je doelen te bereiken. Daarnaast biedt de training een ondersteunende groep waar je kunt leren en groeien met gelijkgestemden. Kom en ontdek onze mindfulness cursus in Amsterdam en begin vandaag nog aan jouw reis naar balans, aandacht, ontspanning en veerkracht!

Mindfulness cursus in Amsterdam