Personal training

Personal training Amsterdam

Personal training

Wil je de beste resultaten behalen en je fitnessdoelen bereiken in de Nieuwe Houthavens van Amsterdam? Onze personal training biedt maatwerkbegeleiding om jouw fitnessambities te realiseren.

We combineren deskundige begeleiding, op maat gemaakte trainingsprogramma’s en een inspirerende omgeving om ervoor te zorgen dat jij je beste zelf kunt worden. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon in vorm wilt blijven, onze personal trainers in de Nieuwe Houthavens van Amsterdam staan voor je klaar om je te helpen je doelen te bereiken.

Wat is personal training nu eigenlijk?

Personal training is een vorm van individuele fitnessbegeleiding waarbij een professionele trainer met je samenwerkt om specifieke fitnessdoelen te bereiken. Het is een persoonlijke en op maat gemaakte benadering van lichamelijke activiteit en gezondheid.

De voordelen van personal training in Amsterdam

Waarom is het trainen met een personal trainer bij ons in de Nieuwe Houthavens nu zo prettig? Er zijn vele voordelen, we zetten de belangrijkste 10 voor je op een rijtje.

  1. Persoonlijke aandacht: Onze personal trainer heeft volledige aandacht voor jou en je persoonlijke doelen.
  2. Op maat gemaakt programma: Je traint volgens een programma dat specifiek voor jou is ontworpen.
  3. Blessurepreventie: We houden rekening met eventuele beperkingen of blessures en helpen je veilig vooruitgang te boeken.
  4. Motivatie: Zelfs op mindere dagen staan onze trainers klaar om je te motiveren en te begeleiden, zodat je die training die je eigenlijk wilde overslaan weer vol goede moed in gaat.
  5. Grenzen verleggen: We dagen je uit om je grenzen te verleggen en vooruitgang te boeken.
  6. Correcte techniek: Onze trainers letten op correcte techniek en veilig trainen.
  7. Variatie en uitdaging: We zorgen voor variatie en uitdaging in je training om je gemotiveerd te houden.
  8. Accountability: We helpen je je realistische doelen te behalen en monitoren je voortgang.
  9. Ondersteuning: Je hebt je eigen cheerleader (en wie wil dat nou niet. Je hoeft niet meer te wachten op je vrienden, of collega’s je hebt iemand die er altijd is.
  10. Energiebalans: De personal trainer zorgt ervoor dat jij mentaal en fysiek genoeg energie hebt zodat je weer balans kan ervaren tussen jou werk en privé leven

Voor wie is personal training

Personal training is eigenlijk geschikt voor iedereen. Of je nu een beginnende sporter bent met weinig ervaring of juist een ervaren trainer bent die wilt werken aan specifieke doelen. Personal training is voor beide geschikt en word altijd aangepast aan jouw specifieke wensen. Ben je op zoek naar meer variatie in je training of juist wat extra motivatie? Ook hier is personal training bij ons in de Nieuwe Houthavens een heel geschikte trainingsvorm voor.

Train onder begeleiding van een personal trainer in de Nieuwe Houthavens

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesconsult en ontdek hoe onze personal training jou kan helpen je fitnessdoelen te bereiken in de bruisende buurt van de Nieuwe Houthavens in Amsterdam.

Plan nu je afspraak in met onze personal trainster Lidia Rensel via info@fysiotherapiecentrumamsterdam.nl of bel naar 020-6220572.