Over Fysiotherapie Centrum Amsterdam

Bij Fysiotherapie Centrum Amsterdam werken we met een specialistisch team van betrokken fysiotherapeuten. Altijd met passie voor ons vak, waarbij de behadeling gericht is op jouw specifieke doelen. Samen werken we aan een zo optimaal mogelijk herstel.

We staan al meer dan 27 jaar vol enthousiasme voor je klaar

Al meer dan 27 jaar is Fysiotherapie Centrum Amsterdam een begrip in het stadsdeel Westerpark en Centrum. Met praktijken in de Nieuwe Houthavens, de Westerstraat en het Westerdok is er altijd wel een locatie van Fysiotherapie Centrum Amsterdam bij je in de buurt te vinden.

Groot aanbod aan specialisaties

Onze praktijken bieden een breed aanbod aan specialisaties, denk hierbij aan manuele therapie, sportfysiotherapie, orofaciale (kaak) fysiotherapie, oedeemtherapie en longfysiotherapie. Voor een compleet aanbod van onze diensten, bekijk dan ook ons volledige aanbod aan specialisaties.

Groepslessen

Naast fysiotherapie kun je ook bij ons terecht voor beweeggroepen en groepslessen, denk hierbij aan core stability training, rugschool en pilates.

Met passie voor ons vak werken we samen met jou aan een zo optimaal mogelijk herstel!

– Team Fysiotherapie Centrum Amsterdam

Onze fysiotherapiepraktijken in Amsterdam

Zorg op maat in stadsdeel Westerpark en Centrum. Er is altijd wel een van onze praktijken bij je in de buurt, waar je gebruik kunt van maken van de best mogelijke fysiotherapie zorg in Amsterdam.

Nieuwe Houthavens

Revaleiland 74
1014 ZG Amsterdam
020-622 0572

>> Naar locatie

Westerstraat

Westerstraat 148
1015 MP Amsterdam
020 – 471 3456

>> Naar locatie

Westerdok

Westerdok 714
1013 BV Amsterdam
020 – 337 5534

>> Naar locatie

Bekijk ook de locaties voor meer informatie over de vestigingen. Maak kennis met de medewerkers, hun specialisaties en lees meer over de bereikbaarheid van de praktijk.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu direct zelf je afspraak in.