Fysiotherapie in Amsterdam

Zoals de naam “Fysiotherapie Centrum Amsterdam” al doet vermoeden heeft onze praktijk natuurlijk als basis het aanbieden van fysiotherapie. Binnen en ook in de omgeving van Amsterdam zijn wij al vele tientallen jaren een begrip. Amsterdam is de uitvalsbasis, maar ook in de omgeving van Amsterdam weet men ons inmiddels al goed te vinden als men fysiotherapie van welke vorm dan ook nodig heeft.

Specialisaties

Fysiotherapie Centrum Amsterdam heeft vele specialisaties.
Heeft je last van een specifieke klacht? Wij koppelen je aan de juiste fysiotherapeut. Hier vind je een overzicht van alle onze specialisaties en behandelmethode.

Maar: Wat is fysiotherapie precies?

Bewegen is vanzelfsprekend. Tenminste, meestal wel. Maar soms werkt het lichaam even niet mee. Dan heb je hulp nodig van de fysiotherapeut. Niet alleen om de klachten op te lossen, maar vaak ook om dat zo te houden.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door vragen te stellen en u te onderzoeken. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Dit is maatwerk, want elk mens is weer anders. Wel werken wij in onze fysiotherapiepraktijk met vaste richtlijnen als basis. Soms zullen andere disciplines of specialisten van binnen of buiten onze praktijk na overleg met u en uw fysiotherapeut betrokken worden bij uw behandeling. Wij zullen dus alles op alles zetten om tot het gewenste resultaat te komen!

Vergoeding

In principe wordt fysiotherapie bij Fysiotherapie Centrum Amsterdam vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Het aantal behandelingen fysiotherapie of de maximale vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Je doet er goed aan om dit eerst even na te vragen, om verrassingen achteraf te voorkomen.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu direct zelf je afspraak in.