Sport

Groepstraining bij Fysiotherapie Centrum Amsterdam

Als fysiotherapeut zijnde weten we maar als te goed hoe belangrijk beweging voor je is. Voor het herstel van je klachten, maar ook ter preventie is sport en beweging erg belangrijk. En als fijne bonus blijkt uit onderzoek dat regelmatig bewegen er ook mede voor zorgt dat je goed in je vel zit. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Op onze locatie in de Nieuwe Houthavens worden verschillende groepstrainingen gegeven. Zoals Fysio-Move, small group training en pilates. De trainingen staan altijd onder begeleiding van een ervaren personal trainer of fysiotherapeut. Om iedereen goed te kunnen voorzien van persoonlijke aandacht tijdens het trainen, handteren we een maximale groepsgrootte van 4 tot 8 deelnemers.

Wil je een keer meedoen met onze groepstrainingen? De eerste les is altijd gratis!

Small Group Training


Ontdek de kracht van samen trainen in onze small group trainingssessies. Persoonlijke aandacht, motivatie en resultaten staan centraal tijdens deze training.

Tijdens een small group training train je met maximaal 4 personen onder deskundige begeleiding van onze personal trainer.

Small group training Amsterdam
Boksen Nieuwe Houthavens Amsterdam

Boksen

Bokstraining in de Nieuwe Houthavens! Verbeter je conditie, kracht en zelfvertrouwen in een uitdagende boks workout.

Stretching en meditatie


Ontspan lichaam en geest met onze groepsles stretching en meditatie. Verbeter flexibiliteit, rust en balans voor een gezonder welzijn. Na deze fijn les kan je ontspannen en vol energie je weg weer vervolgen.

Stretching en medicatie groepsles Amsterdam
Circuittraining groepstraining bij Fysiotherapie Centrum Putten

Fysio-Move

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende training waarbij het hele lichaam wordt getraind? Dan is Fysio Move dé training voor jou!

Onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten werk je aan de door jouw opgestelde doelen op het gebied van conditie en kracht.

Rugtraining

Wist je dat de basis voor fitter door het leven gaan, je sportprestaties verbeteren en het verminderen van rugklachten ligt bij de core?

Tijdens onze rug training train je in groepsverband specifiek je core stability, waardoor je niet alleen sterker en fitter wordt, maar ook bestaande rugklachten kunt verminderen en nieuwe rugklachten kunt voorkomen.

Pilates

Pilates, training voor Body & Mind.

De trainingen zijn gericht op het verbeteren van de spierkracht, de lenigheid en de stabiliteit. Deze items komen dan ook zeker tijdens de trainingen aan bod.

Terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens. De kracht zit hem vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen.

Lesrooster groepslessen

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
17.00PilatesSmall Group Training
17.30Rugtraining
18.00
19.00Fysio-Move
Bekijk hier de tarieven van de verschillende groepstrainingen