Vanaf september gaan de verloskundigen van het Geboortecentrum Amsterdam op de woensdagmiddag en woensdagavond spreekuur houden bij ons in de praktijk. Met de verdere uitbreiding van de wijk Nieuwe Houthavens is er veel behoefte aan een verloskundige praktijk in de buurt. Verloskundige praktijk Amsterdam gaat deze rol met veel enthousiasme op zich nemen.

Over het Geboortecentrum Amsterdam

De verloskundigenpraktijk bestaat al meer dan 30 jaar en maakt deel uit van het dynamische Geboortecentrum, waar je alles wat aanstaande ouders nodig hebben kan vinden onder één dak. De ervaren verloskundigen bieden met veel tijd en aandacht begeleiding vanaf de wens om zwanger te worden. Ze vinden het heel belangrijk dat je zwanger mag zijn en kunt bevallen op de manier die het beste bij jou past. Samen met jou kijken ze naar wat je nodig hebt om een veilige en ontspannen periode van zwanger worden, zwangerschap, bevalling en kraambed tegemoet te gaan.

Voor meer informatie over verloskundig praktijk Amsterdam of voor het maken van een afspraak, verwijzen we je naar de website: www.geboortecentrum.nl .

Zwangerschapsmassage

Je lichaam is hard aan het werk tijdens de zwangerschap. Dat kan lichamelijke ongemakken met zich meebrengen. Bij ons in de praktijk kan je terecht voor zwangerschapsmassage. Deze speciale vorm van massage is gericht om deze ongemakken te verminderen en je lichaam te laten ontspannen. Een speciaal verwenmoment voor jou en je kindje.

Hier lees je meer over de zwangerschapsmassages en waarom deze zo goed en fijn voor je kan zijn.

Zwanger & Fit

Blijf in goede conditie en bereid je fysiek en mentaal voor op je bevalling tijdens onze zwanger & fit lessen. Naast het fysieke deel van de les, is er ook veel aandacht voor ontspanning. Dit alles doe je in groepsverband. De groepen bestaan uit maximaal 7 deelnemers, waardoor er altijd veel individuele aandacht voor je is.