Werk aan je gezondheid, fitheid en conditie tijdens onze groepslessen. Train onder begeleiding van een fysiotherapeut of ervaren trainer aan jouw specifieke doelen. Dit doen we altijd in kleine groepen. Of je net begint met sporten of al een ervaren trainer bent, de training wordt altijd aangepast op jouw niveau.

Ons aanbod aan groepstrainingen

Bij Fysiotherapie Centrum Amsterdam bieden we een gevarieerd aanbod aan groepstrainingen aan, dat nog steeds in ontwikkeling is en verder uitgebreid wordt. Of je nu wilt werken aan je conditie, kracht of lenigheid er is altijd een groepsles die bij je past. Naast verbetering van je algehele conditie kan je de trainingen ook gebruiken om verder te werken aan je herstel en om verdere klachten te voorkomen.

Fysio-Move

Onze populairste groepstraining is Fysio-Move. Onder begeleiding van een fysiotherapeut of ervaren trainer werk je aan je persoonlijke doelen op het gebied van conditie en kracht. Ieder op zijn eigen niveau.

Hier lees je meer over Fysio-Move

Rugtraining

De rugtraining is zeer geschikt als je last hebt van rugklachten of juist verdere klachten wilt voorkomen. De rugtraining bestaat uit core stability training. Oefeningen die specifiek gericht zijn op de stabiliteit van de rug. Hiernaast wordt er aandacht besteed aan de verbetering van de spierkracht (van o.a. de buik- en rugspieren) en conditie.

Hier lees je meer over de rugtraining

Pilates

Pilates is een echte body & mind training, waarbij je werkt aan je spierkracht, lenigheid en stabiliteit. De kracht zit hem in de eenvoud en de combinaties van bewegingen, waardoor het een hele effectieve en vooral leuke trainingsmethode is.

Wil je meer lezen over deze training? Hier lees je meer over pilates.

Gratis proefles

Wil je graag een keer meedoen met onze groepstraining? De eerste les is altijd gratis.