Wil je zelf direct online een afspraak inplannen voor fysiotherapie? Vanaf nu is dat mogelijk. Selecteer je favoriete locatie, de therapeut die het beste bij je past en tijd die voor jou goed uitkomt. That’s all!

Online afspraak inplannen

Bij een nieuwe website horen natuurlijk ook nieuwe functies. Eén daarvan is dat je zelf online je afspraak kan inplannen bij een van onze fysiotherapeuten. Het fijne hiervan is dat je ons niet eerst hoeft te bellen of te mailen, maar meteen kan zien wanneer we een plekje vrij hebben. Je kan gewoon via je mobiel of laptop direct een afspraak maken bij ons in de agenda.

Telefonisch of via de mail een afspraak maken

Het kan zijn dat je sommige therapeuten en specialisaties niet in de online plan tool ziet staan. Deze therapeuten hebben vaak een drukke agenda, waardoor het voor hun handiger is om zelf afspraken in te plannen. Voor een afspraak bij deze therapeuten kan je een mail sturen naar info@fysiotherapiecentrumamsterdam.nl of bellen naar desbetreffende locatie. Hier vind je een overzicht van onze locaties en bijbehorende contactgegevens.

Online fysiotherapie

Als we het toch over het online gedeelte hebben, wist je dat Fysiotherapie Centrum Amsterdam ook online fysiotherapie aanbiedt? Handig voor als je iets verder van de praktijk woont en toch gebruik wilt maken van de kennis en expertise van onze fysiotherapeuten.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken? Plan nu direct zelf je afspraak in.