Op locatie Revaleiland worden diverse groepslessen gegeven.
Een groepsles duurt altijd een uur en biedt plaats aan maximaal 8 personen.

 

Pilates

Elke dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur geeft Lisa van Stokkom haar lessen Pilates. Pilates is een training voor het hele lichaam of zoals dat mooi heet: voor Body & Mind. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van de spierkracht, de lenigheid en de stabiliteit. Deze items komen dan ook zeker tijdens de trainingen aan bod. De oefeningen worden uitgevoerd op een matje. De trainingsvorm is als ware ‘back to basic’ : terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens. De kracht zit hem vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. De lessen worden gegeven in groepsverband door een volledig gekwalificeerd ‘Perfect Pilates’-instructrice en tevens fysiotherapeut.

Meedoen met de les? Schrijf je dan hier in voor Pilates.

Rugschool

Elke maandag van 17.30 uur tot 18.30 uur en dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur geven Eline Zijlstra en Lisa van Stokkom trainingen specifiek gericht op de stabiliteit van de rug.
Deze trainingen zijn als het ware het eindstation na een hernia-traject bij ons in het centrum.
Elke training begint met een opwarming op de cardio-apparatuur, waarna er op matjes gewerkt wordt aan buik-rug-bil en beenspieren.

Meedoen met de les? Schrijf je dan hier in voor de Rugschool.

Fysio-Move

Elke donderdag van 19.00 tot 20.00 uur geeft Bas Lenters met veel enthousiasme de groepsles Fysio-Move. Onder begeleiding van onze fysiotherapeut werkt u aan uw persoonlijke doelen op het gebied van conditie en kracht. Ieder op zijn eigen niveau.

Meedoen met de les? Schrijf je dan hier in voor Fysio-Move.

 

Kijk voor alle actuele tarieven van de groepstrainingen op onze tarieven pagina.