Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Amsterdam

Zwangerschapsmassage in Amsterdam

Zwanger zijn is natuurlijk prachtig. Je lichaam is hard aan het werk om nieuw leven te creëren en dat allemaal in je eigen buik. Maar zwanger zijn is ook hard werken en het zorgt regelmatig voor lichamelijke ongemakken. Onze zwangerschapsmassage in Amsterdam is erop gericht om deze ongemakken te verminderen en je lichaam te laten ontspannen. Want dat verdien je, mama to be.

Zo ontspan je tijdens je zwangerschapsmassage optimaal

Op onze praktijk werken we met een speciale massagetafel, met een zachte uitsparing voor je buik en borsten. Op die manier kan je ontspannen op je buik liggen, terwijl je geniet van de zwangerschapsmassage. Vind je het liggen in zijlig prettiger, dan kan dat natuurlijk ook. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van etherische oliën om naast een relaxed gevoel er ook echt een verwenmoment voor je van te maken.

De zwangerschapsmassage in Amsterdam is een echte signature behandeling. Dat betekent dat de massage helemaal is gericht op jouw lichaam en wensen.  Zo zorgen we voor het beste resultaat en diepe ontspanning.

Wist je dat zwangerschapsmassage naast dat het heel fijn is, nog meer voordelen met zich mee brengt?

  • De behandeling verlicht pijnklachten. Doordat je lichaam verandert en je buik steeds groter wordt, krijg je dikwijls te maken met rugklachten en schouderklachten. Met deze behandeling kan je die verlichten.
  • Ontspanning. Zwanger zijn is niet niks. Je lichaam verandert en een bijzondere, maar soms ook drukke tijd breekt aan. Een zwangerschapsmassage helpt je met het vinden van ontspanning.
  • Het verbetert je mentale gezondheid. De aanmaak van stresshormonen wordt lager tijdens een massage, wat een positieve invloed kan hebben op spanning en stress.
  • Je slaapt beter. Grote kans dat je na de behandeling slaapt als een roosje.
  • De behandeling is een echt momentje voor jou en je kindje. Samen genieten en je lekker laten verwennen. Want dat ben je zeker waard.

Wanneer zwangerschapsmassage

Wij geven zwangerschapsmassages in Amsterdam vanaf het 2de trimester (14 weken).

Wanneer geen zwangerschapsmassage?

Het wordt afgeraden om massagebehandelingen toe te passen in het eerste trimester van je zwangerschap. Tijdens de massage komen er afvalstoffen vrij en deze kunnen mogelijk schadelijk zijn in het eerste trimester. Dat is de reden waarom wij alleen zwangerschapsmassages geven vanaf het 2de trimester (14 weken).

Massage tijdens je zwangerschap wordt tevens afgeraden bij:

  • Hoge bloeddruk
  • Trombose
  • Spataderen
  • Hartklachten

Twijfel je over of zwangerschapsmassage wel geschikt voor je is? Neem dan contact op met je verloskundige. Zij kunnen hierover goed adviseren.

Tarieven

Het tarief voor een zwangerschapsmassage bedraagt 75 euro voor 50 minuten.

Afspraak maken

Ook heerlijk ontspannen? De zwangerschapsmassage in Amsterdam wordt gegeven door onze ervaren zwangerschapsmasseuse Lidia Rensel.

Plan direct online je afspraak in via onderstaande button. Tevens is het mogelijk om telefonisch (020-6220572) of via de mail (info@fysiotherapiecentrumamsterdam.nl) een afspraak in te plannen.

Direct een afspraak maken

Afspraak maken voor zwangerschapsmassage?
Plan nu direct zelf je afspraak in.