Zoals de naam “Fysiotherapie Centrum Amsterdam” al doet vermoeden heeft onze praktijk natuurlijk als basis het aanbieden van fysiotherapie. Binnen en ook in de omgeving van Amsterdam zijn wij al vele tientallen jaren een begrip. Amsterdam is de uitvalsbasis, maar ook in de omgeving van Amsterdam weet men ons inmiddels al goed te vinden als men fysiotherapie van welke vorm dan ook nodig heeft.

Fysiotherapie Centrum Amsterdam heeft vele specialisaties.
Heeft u last van een specifiek gebied? Wij koppelen u aan de juiste fysiotherapeut.

Maar: Wat is fysiotherapie precies?

Bewegen is vanzelfsprekend. Tenminste, meestal wel. Maar soms werkt het lichaam even niet mee. Dan heeft u hulp nodig van de fysiotherapeut. Niet alleen om de klachten op te lossen, maar vaak ook om dat zo te houden.

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door vragen te stellen en u te onderzoeken. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Dit is maatwerk, want elk mens is weer anders. Wel werken wij in onze fysiotherapiepraktijk met vaste richtlijnen als basis. Soms zullen andere disciplines of specialisten van binnen of buiten onze praktijk na overleg met u en uw fysiotherapeut betrokken worden bij uw behandeling. Wij zullen dus alles op alles zetten om tot het gewenste resultaat te komen!

In principe wordt fysiotherapie bij Fysiotherapie Centrum Amsterdam vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Het aantal behandelingen fysiotherapie of de maximale vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. U doet er goed aan om dit eerst even na te vragen, om verrassingen achteraf te voorkomen.