Wil jij ook genieten van een zwangerschapsmassage? Speciaal voor mama’s to be ontwikkelde we een fijne massage, die zowel ontspant als waarbij er wordt gewerkt aan je lichamelijke klachten.

Samenwerking verloskundige praktijk Amsterdam

Met de samenwerking met verloskundige praktijk Amsterdam en het Geboortecentrum, breiden wij ons aanbod aan diensten verder uit. We zijn dan ook zeer verheugd om te kunnen melden dat het vanaf heden ook mogelijk is om bij ons een zwangerschapsmassage te boeken.

Kom tot ontspanning tijdens je zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is een echt verwenmoment voor jezelf en je kindje. Op een speciale massagetafel, met zachte uitsparingen voor je buik en borsten, kom je helemaal tot rust. De massage is gericht op ontspanning en het verminderen van de lichamelijke ongemakken die komen kijken bij een zwangerschap.

Meer weten over zwangerschapsmassage en de voordelen hiervan?

Wil je meer weten over onze zwangerschapsmassage en waarom dit zo fijn kan zijn tijdens je zwangerschap? We vertellen je graag hoe de zwangerschapsmassage in Amsterdam in zijn werk gaat en wat de voordelen hiervan kunnen zijn.

Afspraak maken

Liever meteen een afspraak inplannen? De zwangerschapsmassage in Amsterdam wordt gegeven door onze ervaren zwangerschapsmasseuse Lidia Rensel.

Voor het maken van een afspraak kan je bellen naar 020-6220572 of mailen naar info@fysiotherapiecentrumamsterdam.nl